Selasa, 20 Januari 2015

Cerita Seks: Aku dan Ex ku



Permulaan.......... Nie Consider Citer Lama.... Kalau boleh aku tak mau ingat lagi citer nie... Bukan apa takut si dia yang membaca terasa lak... Nie kisah aku ngan ex aku bila mula-mula start buat projek... Yer lar mula-mula belajar... So belum advance lagi.... 

Aku ngan dia nie kenal masa time tuisyen kat KL dulu, tingkatan 5 lar katakan... Dia nie Amoi yang tak macam amoi. Maksud aku dia nie tak nampak macam cina.. Mata tak ler sepet, tapi bulat macam buah limau... Badan pun kecik jer.. ada ler dalam 32-25-32 dan tinggi 154cm. Tetek pun Cup A jer.... kecik kan. Aku tau pun sebab dia sendiri yang bagi tau.... Dia nie sekolah kat sekolah semua pompuan.. Lain ler aku sekolah campur... So nak jumpa (dating) time tuisyen jer lar..... Aku kira bernasib baik sebab dapat ex aku nie sebab ada jugak 2-3 orang yang nak cucuk line termasuk ler sorang member baik aku berbangsa india. Member siap hantar kad cinta kat dia.. Aku tau sebab dia yang tunjuk kat aku... Aku tak kisah sebab aku couple ngan dia pun declare senyap-senyap. Tak mau kecoh-kecoh especially member sekolah aku. 

Ok cukup ler intro dia... Aku start buat projek ngan ex aku nie bila habis tuisyen lar.... Mula-mula setakat pegang tangan pastue start ler peluk pinggang sambil gosok menggosok... Satu aku suka kat dia nie... dia tak kisah bila aku start meraba. Had pinggang jer pun... Tak pernah nak menolak atau membangkang.. Dia biar jer apa yang aku buat kat dia... Port selalu aku buat projek... 

Jen...Jen..Jeng...Kat tangga kecemasan tempat kitorang tuisyen... selamba tok nenek jer.. Lama-lama boring lak asyik benda yang sama jer kitorang buat... Aku mula berani-beranikan diri start cium pipi dia, dahi dia, dagu dia and then last-last terus ker mulut dia... Aku tau dia nie berhenti makan B**i start couple ngan aku.... Senang dia cakap nanti nak buat sup lidah nanti... Masing-masing takder pengalaman... so air liur pun berterabur tepi pipi dan dagu.... Nak buat macam mana... Time tue CD blue pun bukan ada macam sekarang...Berlambak...Dulu kalau ada VCR tape blue pun dah kira hebat..... 

So hari-hari seterusnya lepas tuisyen jer aku mula ler lepak kat port biasa.. Semakin lama dah start advance jugak kitorang punya projek... Dia nie suka pakai baju kurung bila pie sekolah.. So bila lepak ngan aku, dia buka button kat baju dia tue... So nampak ler sikit-2 suit dalaman dia... Yeler pakai stifflest (Baju Kecik Yg Cover Bra) Betul ker ejaan aku tue... So aku pun dok usha-2 kat tempat tue...Dier tersengeh jer bila aku pandang kat situe.... Ada sekali tue aku suruh dia jangan pakai stifflest tue... dia cakap malu...sebab tetek dia kecik jer...aku tak kisah pun.... Tapi next week nyer memang betul-2 dia tak pakai pun menatang tue... Yang aku nak tergelak.... dia datang tuisyen pakai sweater panas-2 buta sebab nak cover baju kurung dia.... Tapi tak kisah ler...... 

So bila ex aku dah tak pakai menatang tue...Apa lagi mencangak ler adik aku 90 darjah... Senak adik aku dalam seluar tue... Masuk jer kat port tue...Aku pun senyum kat dia...sambil dok merenung bra dia yang color pink cream tue....Nampak ler sebab baju kurung putih kan... So aku pun start ler cium mulut buat sup lidah... Sambil tue ligat kepala otak aku nak mengerjakan tetek dia nie yang kecik nie... Dengan menggigil aku cakap kat dia.... 'W.S' saya nak tengok (.)(.) awak boleh tak?'.... Malu-2 lak dia dia jawab.. 'Tak nak ler..... Nanti orang nampak ler'.... Ok lar... aku pun tak nak paksa dia...Last-2 aku cakap nak selak kolar baju dia jer... Dia pun admit... aku pun terus selak sikit....nampak daging sikit jer... Dia lak malu-2 kucing tersenyum.... So Citer aku habis kat situe... Yang aku frust satu jer..... aku tak ramas jer (.)(.) dia...... Kalau aku mintak tue sure dia kasi jer..... Aktiviti aku terberhenti sekejap bila peperiksaan SPM start ler....... 

Suam.......

Then habis jer SPM.. Aku ajak dia pie ZOO Negara..... Heheee... Aku ingat saja nak lepak...Mana tau aku leh buat projek kat situe lak..... So kat saner dia pakai Skirt Jeans ngan T'shirt putih jer.... Bila masuk jer kat kawasan Akuarium tue... selamba jer aku peluk dia sambil cium mulut.... Tangan aku lak dok meramas bontot dia kejap kiri kejap kanan...Pie hari biasa...Mana ada orang ramai kat situe.. Sambil tue aku try ramas (.)(.) tapi dia menepis lak.... Aku try jugak sekali lagi...Dia marah kat aku...Dia cakap kang orang nampak... Sure kena tangkap...Hehe Aku gelak jer...... 

Pastue kitorang sambung jalan-2 kat situe...Tiba-2 hujan lebat pulak..... Aku ngan dia pun lepak bawah tempat rehat.... Hari dah nak gelap dah nie... aku rasa dah pukul 5.30 petang....Sure pintu masuk dah nak tutup.... Tapi hujan semakin lebat.... Aku tarik dia duduk atas riba aku....Selamba jer aku cium mulut ngan dia.... Ex aku dah macam stim jer...aku try raba (.)(.) dia... Melawan jugak..tapi takder lar kuat dia menepis... Aku lak apa lagi dengan penuh semangat terus buat love bite bawah leher dia sambil tangan aku meramas (.)(.) ex aku nie.... Aku ingat nak try masuk dalam baju dia... tapi pikir kat tempat awam nie... Tak jadi ler pulak... Kang naya kena belasah ngan Pak Guard... 

Ada kat 15 minit jugak aku dok melumat bibir ngan lidah dia nie... Tangan lak jangan cakap ler...Kalau susu lembu aku perah...Mau 10 liter jugak aku dapat kot.....Tiba-2 dia bangun macam nak lari.. aku tarik dia... sambil peluk dia dari belakang terus meramas (.)(.) dia... Dia pun mengeluarkan bunyi Eshhhhhh..... sambil aku buat lagi love bite kat leher dia...Sambil tue aku merapatkan adik aku yang sedia keras nie kat bontot dia sambil menggosok sedap....Ikut kan hati kau mau jer aku selak Jeans Skirt dia dan gosok adik aku kat bontot dia...Ish kang ada kena charge merogol lak..........

Bila hujan berhenti jer....kitorang pun berhenti beromen then dia pun menolak aku dan terus duduk kat kerusi tempat rehat....Dia menjeling kat aku....sambil dia cakap kat aku 'Jahat' sambil tersenyum.... Aku tengok habis baju dia kesan ramasan aku..... Leher lak jangan cakap ler...penuh love bite aku..... Seluar aku dah memang basah...Jeans aku memang nampak lembab gila..... Dia betulkan rambut dia dan baju sekali....Aku try jugak selak Jeans Skirt dia...dia menepis...Dia cakap atas pinggang jer.... Aku pun pujuk dia nak tengok pantie dia... Terus dia cakap... 'Karang I jerit kang!'... Terus aku diam seribu bahasa....Aisey...Naya kang dia jerit...... So kitorang pun balik lepas tue...Sepanjang perjalanan.... dia senyap jer...... 

Panas..............

So citer aku tak habis kat sinie..... Bila dia start belajar kat Kolej Swasta area KL nie... Aku lak buat kejer part time kat sebuah Hotel 4 Bintang area KL jugak.... So aktiviti aku ngan dia semakin daring gila.... So bila dia takder kelas.... Aku pun malas nak kejer... So kitorang lepak kat Shopping Complex lar..... Dulu kalau siapa tau... Kat Sungai Wang ada 3 Panggung Wayang (Pawagam)... Dua kat tingkat 2, Satu kat tingkat 4 kot... Yang sekarang ada IT World..... Kalau korang nak tau... Dulu situ salah satu tempat paling clear nak buat projek......Kawasan cina beb... So selalu ler jugak aku tengok wayang sambil buat wayang kat situe...Aku selalu tengok wayang kat atas tue..Walaupun tempat kecik...tapi line clear.... Couple lain langsung tak ambik port sebab diorang pun sama cam kitorang gak...Buat Wayang!... 

So mula-2 aku try gak masuk dalam baju dia sebab nak try ramas (.)(.) dia.... Dia malu-2 sambil menepis manja.....Hari tue dia pakai baju T'Shirt besar.... So aku masukkan tangan aku kat lengan baju dia... Sajer try...dia senyap jer...sambil mendesah.....Makin lama aku terus park tangan aku kat atas bra dia.... dan meramas perlahan-2.... Mata still maintain kat depan.... tapi kaki dia aku perasan tak duduk diam.... So aper lagi...aku pun meramas kuat (.)(.) dia walaupun dilapisi bra.... Rasa macam susah jer...terus aku kuar kan tangan aku dan terus menyeluk dari bawah T'Shirt dia... Tiada halangan langsung.....Aku pandang mata dia...Kuyu gila....Sah tengah stim tahap melampau.... Aku panggil nama dia perlahan-2 kat telinga dia... Dia hanya merengek manja..... Dia pandang jer muka aku...terus cium mulut ler......Kali nie aksi dia tak macam selalu..... Selalu aku yang rakus...Kali nie terbalik lak...Dia tarik kepala aku tak nak lepas dah... sambil mencium sambil meramas (.)(.) dia..... Dia lak secara terus-terusan menyedut lidah aku....... 

Macam nie mau putus lidah aku.....kejap kiri..kejap kanan (.)(.) dia aku kerjakan..... Ada satu ketika aku cakap kat dia... Nak bukak bra dia.... Dia cakap selak jer dari depan.... Aku pun malas cakap banyak sambil menolak bra dia ke atas.... sambil meramas.....nasi lemak 50sen tue... Aku beromen tak lama pasal citer dah habis... Cepat-2 dia membetulkan bra dia dan tak lupa juga rambut nyer sekali..... Aku tengok dia termengah-2 sambil muka nyer yang comot dek kerana air liur aku penuh disana sini......Kami keluar sambil dia tersenyum meleret apabila tengok seluar aku basah.... Dalam hati.. aku bercakap...nanti ko....aku kerjakan ko lagi teruk lepas nie...Heheee...
Semakin Panas....

Kegilaan kami berasmara di dalam Pawagam semakin menjadi-2... Pantang dia free jer dari kelas....Cakap kat mana sajer Pawagam yang tak pergi.... REX di KL... dekat ngan Petaling Street... Federal, Cineplex di Sungai Wang... habis jadi port kitorang nak beromen.....Pernah satu hari tue aku beli tiket wayang secara berturut.... Kul 2.00 dan 4.10 petang semata beromen punya pasal....Kat maner? Cineplex Sungai Wang..... Memang gila time tue.....

Bila start jer citer kat wayang tue... apa lagi...dengan didahului mukadimah sup lidah.... (.)(.) dia terus aku ramas....Mana leh tahan kalau ramas dari luar... Aku ngan tak di ajar jer terus selak bra dia ke atas.....Tapi aku perasan satu... time operasi aku kat nasi lemak dia nie.... Puting dia cam takder ler....Aku belek-2 ngan teliti....Lorr... Puting tenggelam rupanyer.....Heheee...Tapi takper lar....Barang free... Siapa kisah... Tiba-2 datang idea aku nak hisap (.)(.) dia nie.... Aku cakap ngan dia aku nak hisap (.)(.) dia.... 'W.S... I nak hisap (.)(.) U leh tak?' Dia tersenyum jer sambil mengangkat bahu....Yes!..Dia mau ler tue..... Aku pun apa lagi terus hisap (.)(.) dia berlecup-2 bunyi nyer.... Aku start belah kanan....Ish yang payah nyer....nipple dia asyik tenggelam ajer.. Aku sound kat dia... 'W.S....nipple U asyik tenggelam ler'... Dia merengek... 'Awak buat ler cam mana pun.. Bukan I leh control nipple tue nak tenggelam'.... Heheeeee best arrr ....Dia punya peluk kat kepala aku... rasa berdengung telinga aku...Pastue belah kiri lak aku kerjakan.... Dia punya reaksi jangan cakap ler...Aku risau gak kalau ada couple lain dok usha kitorang punya projek.... Bukan apa.. Ex aku nie bising gila bila time projek tue.... Ish.... Aku meneruskan sedut menyedut nipple dia yang tenggelam.... 

Aksi kami semakin dasyat...Tiba-2 dia cakap nak tanggalkan terus T'Shirt dia... Aku pun cakap kat dia... 'U dah gila ker?'... Dia jawab.. 'I tak tahan ler'.... Aku cakap.... 'Tak boleh' 'No'.... 'Tanggal bra ajer takper... kang naya orang lain nampak'..... Dia bangun terus kuar pie toilet..... Kemudian dia datang balik duduk sebelah aku dan tersenyum...Aku seluk dalam T'Shirt dia.... Erm dah takder bra..... (Semenjak tue bila tengok wayang jer.... dia dah siap bukak bra sebelum citer start).. Aku sambung balik mengisap (.)(.) dia.... Kemudian dia menolak aku.... Dia berbisik kat aku... 'I........ nak duduk atas U leh tak?'.... Aku cakap no hal..... Dia bangun dan terus menyandar atas aku.... Aku peluk dia dari belakang sambil meramas nasi lemak dia.... Sambil love bite kat leher dia..... Adik aku jangan cakap ler... dah keras tahap melampau.... Aku try la lepas tue... Cuba parking tangan aku kat celah peha dia...Ko tahu apa jadi...terus dia melompat dan duduk kat sebelah balik....Dia cakap No! Atas pinggang jer.... Aku pujuk 'Please lar'....Sambil tangan aku terus meraba peha dia...Dia cakap 'Taknak!'..... Dia siap cakap.. 'Karang I Jerit Kang' Aku buat don't no jer... Aku terus pujuk dia..... Aku cuba bukak tali pinggang seluar Jeans Dia..... Aku cakap kat dia....'Boleh Ker?'....... Dia diam jer...sambil mengangkat bahu.... Aku tau tue dia dah bagi green light...... Aper lagi....Dengan gelojoh aku try bukak tali pinggang Jeans dia...

Kemudian dia pegang aku nyer tangan...dan bercakap.... 'I malu lar'.... Aku cakap naper lak......Die pun mengeja satu patah perkataan... Dia cakap kat situe.... "B.E.R.B.U.L.U" Aku cakap apa ada hal... 'I punyer pun semak jugak'...... Dia senyum jer..... Aku pun seluk terus dalam seluar dia...Mak I... Basah gila... Lenjun.... Aku pun meramas cipap dia...Dia dah start mengeluh panjang... Ahhhhh Auwwww.... Semua bunyi ada lar.... Dah macam citer Star Wars pulak.... Pastue aku try masuk dalam pantie dia...Memang hutan dia lebat cam hutan tropika.... Tapi apa kisah... aku cari target utama... Biji dia....Wacha...Jumpa biji amoi yang tak bersunat......Panjang beb! Aku gentel biji dia bagai nak rak... Dia punya reaksi macam orang kena sawan dah... Dengan kaki menendang-2 macam kuda gila...Terjongket-2 bontot dia dia macam naik buggy...Mata dah macam Undertaker...Putih jer nampak..... Sempat dia tarik kepala aku ke (.)(.) dia.... Dia cakap 'Ermmmm Suck It Please'.... Aku terus hisap beb! Tak bagi can dah.....

Tiba-2 dia grip kepala aku dengan kuat...Seseolah kekejangan...Aku rasa cipap dia dah kembang kuncup.....Aku cakap apa hal pulak budak nie...Dia meneran-2 cam orang nak melabor jer..... Kemudian dia dah start cakap bahasa Jerman yang aku tak paham.... Tiba-2 dia tarik aku dan gigit bahu aku..... Tu dia...Keluar air cam paip bocor dari cipap dia.... Aku ingat dia kencing...rupa nyer air nikmat dia....adaler kat 10 minit jugak aku gentel cipap ngan bijik dia....Dia secara berterusan mengeluarkan air nikmat dia sambil dia pegang tangan aku tak kasi lepas....Dia macam kelemasan dah.....Kemudian dia sebut nama aku dan..... 'AF..I Love U'.... Aku berbisik kat dia... 'Puas!'.... Dia hanya tersenyum sahaja..... Kemudian aku gigit puting dia..... Dia menjerit manja 'Aushhh Sakit... Perlahan sikit'....... sambil aku terus menjilat seluruh perut ngan dada dia... 

Aku tarik tangan aku dari pantie dia.... Tue dia...basah...Hancing sikit...tengit pun ada.... Aku siap ambik bau lagi....Ahhh tak kisah ler.....Aku suruh dia pakai balik tali pinggang tue...Dia macam terpaksa dan malas.. menarik balik tali pinggang tersebut.... Aku cakap nak lagi ker... Dia tersenyum jer... Nak ler tue.....Habis jer Citer Wayang aku kuar dia pun masuk Toilet... Lama gak dia kat dalam.... Aku cakap asal lama sangat kat dia....Dia cakap... 'I belek my pussy dulu...takut my virgin layer koyak'..... Kemudian aku cakap... 'Mana ada I jolok jari I kat dalam pussy U'... Dia jawab.... 'Takder lar'... 'I tak kisah pun kalau pecah pun.... Janji U kawin ngan I lepas nie'.....Ish nak kena budak nie.... Dia tarik tangan aku masuk kan kat dalam Jeans dia.... Terkejut aku...Tak pakai pantie dah..Nasib baik bra dia pakai balik.... Dia cakap...'I tak selesa pakai pantie basah-2 nie...melekit lar'.... Heheee dia pulak gelak kat aku.... Yang aku lak terlopong macam kera berak kapor..... 

So citer aku tak habis kat situe...Kitorang ada jugak buat projek kat Stadium Merdeka... Time tue MSSKL tengah berlangsung.... Aku temankan dia jer... Sambil dia cover ngan Wind Braker dia... Aku seluk tangan aku dari belakang T'Shirt dia nak squezz (.)(.) Ex aku nie.... Sambil buat lepat pisang dalam tue...Tangan aku kanan aku lak dok menggosok kat celah peha dia... Dia diam jer...Kadang-2 merengek lak jugak.... Tiba-2 datang satu pegawai sukan mana ntah sergah kitorang... Aku terkejut jugak...tapi Ex aku nie relax jer....Dia tanyar kitorang sekolah mana... Ex aku jawab selamba dah habis sekolah.... Mamat siap sound jangan berlakuan tidak senonoh kat tempat awam macam nie...Ex aku jawab lagi..Mana ada buat apa...Duduk pun salah ker...Mamat tue sikit angin terus blah....... 

Tapi korang mesti pelik kan... Aku ajer buat kat Ex aku nie...Dia lak takder nak buat kat aku.... Aku pernah tanyer kat dia... Korang tau apa dia cakap... 'I tak tau ler nak buat cam mana.... Nak pegang tang mana... Mana nak buat dulu....U buat ler kat I'.....Tue lar jawapan dia....Aku tanya soalan tue beratus kali....Jawapan tetap sama.... Ahhhh tak kisah ler.. Janji dia dah bagi green light..... So beratus kali jugak aku dok korek cipap dia nie...Pernah sekali tue... kat Bas Stop KL... Di Jalan Tun H.S Lee Lar.....Lepas dia habis kelas...Tunggu bas nak balik rumah... Dia letak bag dia kat atas batu penghalang Bas Stop tue...Kira macam menghalang tumpuan pandangan orang ramai kat situe ler.....Kemudian selamba dia tarik tangan aku masukkan dalam seluar dia....Ahhh Minah nie dah stim rupanyer.... Memang buas nafsu Amoi nie..... Kat bas stop pun leh jalan....... Kedudukan aku time tue kat belakang dia.....Perhhhh cuak aku! 

Dan Panas.......

Aksi aku dan dia semakin daring dan panas.... Dia nie ada kakak yang menyewa kat Condo Setapak Prima.... Semua kira cina ler yang duduk dalam tue.... So aku mula takder lar ingat nak lepak kat situe... But one day tue...Kakak dia pie P.D. kat N.9 ler... ngan Bf dia... So dia ajak aku lepak situe... Mula malas gak sebab aku ada function yang kena cover kat tempat kerja aku.... Tapi dia bersungguh-2 ajak aku lepak saner....Aku pun...awek yang pujuk... Cair ler...... So aku ngan dia pun pie lepak kat Condo Setapak Prima tue.... Masuk-2 jer dalam tue....dia tarik aku terus cium mulut ler... Aku tanyer kat dia....Mana member kakak dia yang lain... 'Diorang semua ngan kakak I pie P.D. ngan BF masing-2.... Diorang tue having sex together ler kat saner'..... Aku nyer suhu badan dah naik gila time tue.... Tiba-2 rasa horny yang amat sangat....Ahhh sudah...Nie sure hari laknat kitorang hari nie... Aku dah mula pikir benda bukan-2 nie..... 

Dia kemudian ambik tuala dalam bilik kakak dia bagi kat aku.... Dia suruh aku mandi ler.... Aku cakap malas ler.... Tengok jam dah pukul 5.30 petang.... Kemudian aku tarik dia duduk atas riba aku..... Aku cakap... 'W.S... I nak suck nipple U'.... Kemudian dia meluruskan badan dia sambil melepaskan T'Shirt dia sambil menyuruh aku melepaskan bra hood dia kat belakang....Aku peluk dia kemudian melepaskan bra hood dia dari depan.... Terlepas jer bra dia dari badan... aku terus dengan rakus menjilat dan menggigit manja nipple dia sambil yang sebelah kanan nyer pulak aku ramas dengan kuat.... Dia memeluk leher aku sambil mendengus... merenget manja... 'AF kuat lagi hisap'... Antara dengar dan tidak...... Sambil tangan dia menarik-2 rambut aku.....

Aku memberikan arahan kepada dia...baring kat sofa tue.... Dia terus merebahkan badan dan aku terus menyerang pangkal leher dia dengan love bite....Sambil jari-jemari aku meramas (.)(.) dia...Kemudian aku menanggalkan baju hotel aku dan tidak lupa juga singlet aku.... Aku tengok amoi sorang nie dah tak sedar diri... Ntah planet mana dia sampai... Langit keberapa dia lepas... Aku dengar cuma rengekan Ahhh Ouhhhh Ishhh Esssss Ashhhhh dan macam-2 lagi ler...... 

Badan dia jangan cakap ler....Penuh ngan kesan gigitan aku...Air liur pun penuh satu badan dia.....Bila aku terpandang jer kawasan segi tiga emas dia tue...Tiba-2 keinginan aku untuk melakukan seks pun menebal didalam kepala otak aku... Aku terus merenung kawasan tersebut walaupun masih dilitupi seluar Jeans nyer...Aku kemudian mengambil keputusan untuk meraba segi tiga emas dia dari luar... Dia mendengus kuat sambil memegang tangan aku.....Dia menekan tangan aku ke kawasan cipap dia dengan lebih kuat lagi.....Macam orang mengigau dia meracau macam kena demam panas.....Aku yang dari tadi sekadar memerhati kolam kesayangan dia tue pun terus mencium di sekitar pusat dia...... 

Aku yang tidak tahan melihat keadaan begitu... memberhentikan aktiviti aku.... aku terus menarik tali pinggang yang ada di Jeans nyer.....Kemudian aku terus menarik Jeans dia dari tubuh nyer... dia masih memejam mata tika kala aku melepas kan seluar tersebut....Tue dia... Sebuah pemandangan indah... Dengan pantie putih yang transparent... nampak dengan jelas hutan dan semak samun yang aku pikir tidak pernah dia buang......Biji kelentit dia pulak tersembul panjang terkeluar.....( Siapa yang ada awek cina.... Boleh tau macam mana panjang biji yang tak sunat nie)..... Awek aku nie kurus jer...So busut dia takder lar tembam sangat....Adik aku yang mengeras dalam underware pula menyebab perut aku senak.... So aku pun turut menanggalkan seluar dan tidak lupa juga underware aku...... 

Aku pun terus memeluk dia sambil membuat sup lidah....Dia yang membuka mata... kemudian terbeliak matanya apabila memerhatikan aku telah telanjang bogel.... Tetapi aku terus memeluk sambil tangan aku maramas nasi lemak dia... Dia memejam mata kembali sambil merengek manja..... Tika dan saat itu aku meramas cipap dia dari luar pantie dan kemudian memicit-2 biji nyer....Dia tenggelam didalam cumbuan aku sambil mendesah-2 dan merengek menyebut nama aku........Hampir 5-6 minit aku memperlakukan sebegitu rupa ke atas tubuh nyer...dan akhirnyer dia kekejangan akibat kesampaian.. Habis banjir di sekitar lubuk emas tersebut .. Aku tekad untuk melurutkan pantie nyer selapas itu.... Aku yang tengah menggigil penuh nafsu menarik perlahan-2 panti nyer....Dia masih memejamkan mata apabila aku menarik perlahan pantie dari tubuh nyer..... 

Selepas pantie nyer aku lepaskan... aku memerhatikan kolam nyer dengan penuh nafsu... Terdetik hati aku nak menjilat kolam nyer.... Tapi apabila teringat peristiwa lampau di pawagam.... Bau hancing dan tengit... Membantutkan hasrat aku untuk melapah biji kelentit nyer... So aku ambik keputusan sekadar menggunakan jari untuk memuaskan dia..... Tak sampai seminit aku terfikir... Apa ler bodoh sangat... Hidangan di depan mata... Kenapa tidak diturun kan sauk di dalam kolam nyer..... Aku dah buat keputusan time tue...Tak kira aper jadi... Aku memang nak rasmikan kolam kesayangan dia nie... Tak kira ler kalau kena charge ROGOL sekalipun.... Air dah naik atas kepala beb.....Mana tempat mau buang...Bilik air.Tong sampah... Ahhhh biarkan.... 

So aku pun mendukung dia kedalam bilik kakak dia.... Dia pula hanya mampu memandang aku dengan penuh harapan dan bernafsu... Didalam bilik kakak nyer aku lihat gambar kakak nyer bersama-2 BF nyer... Dengan keadaan penuh erotik dan seksi... Ada yang tengan berpelukan...Tengah bercium... Ada yang memangku diatas riba dan yang palik menarik perhatian aku dua gambar kakak nyer didalam selimut bersama BF nyer yang aku pasti tiada pakaian di tubuh mereka.... Dan satu lagi gambar BF dan kakaknyer sedang berpelukan dari belakang sambil meramas (.)(.) nyer dari luar baju...Ahh biarkan.. Bukan jadi masalah aku semua tue..... 

Selepas aku melepaskan dia diatas katil tersebut secara perlahan-2.... Dia menarik aku ngan manja dan kami terus berciuman sambil aku tarik tangan nyer untuk menyentuh adik aku yang keras gila... Heheee saiz adik aku takder lar panjang dan gemuk macam didalam citer yang selalu aku baca kat dalam Forum nie... Sekadar saiz orang melayu biasa ajer.....Dia sekadar memegang adik aku dan aku pula meramas (.)(.) dia kiri dan kanan.... Dia sekadar merengek manja dan terus memejam mata mungkin menantikan apa tindakan aku seterus nyer........ 

Aku pun mengangkat sedikit bontot nyer keatas sambil membuka lebar kedua-2 kaki nyer.... Almaklum ler....Time nie masih tiada pengalaman... CD Blue bukan nyer ada..... So kami berdua kekurangan foreplay secara bersama kerana target aku hanya untuk menghunuskan keris ke dalam sarungnyer.... Aku dengan perlahan-2 menurunkan adik aku ke kolam nyer.. Tanpa membuang masa .... Aku menekan perlahan-2 adik aku ke kolam nyer apabila Topi Jerman aku mencecah di bibir kemaluannyer... Sambil itu aku melihat wajah nyer yang seolah-olah menahan sakit apabila dia menggigit bibir nyer sendiri..... Dan aku tekad untuk meneruskan aksi aku apabila menekan lebih kuat lagi kedalam kemaluannyer..... Dia menjerit perlahan sambil aku melihat adik aku terus mara kedalam kolam dia... Urat di bahagian adik aku semakin timbul apabila ku perhatikan....Prapp pendek sahaja bunyi dia apabila aku berjaya memecahkan selaput dara nyer....Auchhhhh dia menjerit kecil sambil mencengkam belakang tubuh aku.....Aku lihat wajah nyer berkerut sambil mulut nyer ternganga besar.... Aku pun mencium bibir nyer sambil mebiarkan adik aku berendam lama didalam kolam nyer.... 

Kemudian aku menarik kembali perlahan-2 adik aku dari kolam nyer sambil aku memeluk tubuh nyer dengan penuh erat agar dia tidak terlalu terasa kesakitan akibat selaput dara nyer telah pecah.... Selepas 2-3 kali menarik dan menyorong...aku lihat dia mula selesa dengan permainan adik aku didalam kolam nyer......Kini dia mula merengek manja dan mendesah penuh nafsu.... Yang aku pula semakin menggila mendayung didalam kolam nyer.....Ada ketika dia telah mula menjerit kesedapan dan kaki nyer menendang-2 macam kuda gila dan tiba-2.......... Dia senyap dan aku terasa adik aku disirami air panas-2 suam... Dia dah sampai dan aku perhatikan dia kekejangan yang amat hebat akibat dari rangsangan di kolam nyer itu...... 

Aku juga tidak tunggu lama.... Selepas beberapa minit dia sampai...akibat kemutan yang amat hebat dari kolam nyer.... maklum lah kali pertama dibajak sawah nyer....Aku telah terasa adik aku akan mengeluarkan air azimat nyer tidak lama lagi.... Aku terus mendayung dengan penuh laju dan laju... Dia pula sekadar memejam mata sambil mendesah perlahan dan..... Booommm air azimat aku terkeluar laju di dalam dasar kolam nyer...... Dia pun turut memeluk kuat pada tubuh aku dan menjerit kecil Ermmmmmm dan aku pulak Ahhhhhhhhh...... Kemudian kami pun senyap seketika.... Aku rasakan 3-4 kali juga air azimat aku terpancut keluar didalam kolam dia....Aku kemudian mencabutkan adik aku yang semakin layu dari kolamnyer....Dia hanya tersenyum lemah apabila aku memerhatikan wajah nyer yang penuh lesu itu..... Sah lepas nie confirm dia bunting sebab laju semacam jer aku lepaskan air azimat aku didalam kolamnyer...Dan dia pula di dalam keadaan yang sihat.....Aku tengok kat cadar tue ada kesan air azimat aku dan kesan darah dara dia.... Aku pun belek adik aku... pun ada darah kering kat situe...Aku tersenyum puas kerana operasi perasmian majlis telah selamat aku lakukan...... 

Timing aku main ngan dia nie aku rasakan tidak lama... Mungkin didalam anggaran 20 minit ajer.... Tidak banyak gaya yang dapat kami lakukan.. kerana masing-2 kekurangan pengalaman.... Itu aku akui ler..... Aku kemudian merehatkan diri di sebelah Ex aku nie dimana dia hanya terbaring lemah sambil melepaskan lelah akibat serangan aku yang rakus tadi.....Nafas nyer seperti seorang atlit sukan yang baru lepas menamatkan acara larian 100meter jugak ler....Aku kemudian memeluk dia dari tepi sambil memberikan satu ciuman di tepi dahi nyer tanda terima kasih kerana membenarkan aku melakukan hubungan seks tanpa halangan....Penyerahan dia secara menyeluruh amat aku hargai.....Aku juga turut meramas (.)(.) dia yang masih tegang itu.... 

Kemudian dia pun bersuara.... 'U nak lagi ker?'...... Aku sekadar tersenyum lemah sambil menganggukkan kepala tanda mahu lagi permainan kami diteruskan..... Tiba aku terfikir nak tanya kat minah nie yang aku dah pancut air azimat kat dalam kolam dia.... 'W.S.... AF dah pancut dalam pussy U ler... cam mana?'..... Dia gelak jer... 'Kalau I pregnant...U kawin ler ngan I'.... sambil dia memeluk aku ngan erat lagi....

Nak buat cam mana...dah sedap punya pasal...mana sempat nak tarik kasi pancut luar kan.... So aku admit jer lar kalau kena kawin ngan dia nie...... Anak tue anak aku jugak... Tapi dia bersuara kat aku jangan risau ler...... 'I dah sebat my sister punya pil perancang... Dah dekat seminggu I melantak pil nie'.... sambil menunjukkan pil tersebut yang tersimpan di tepi kepala katil tempat aku berasmara tue..... Fuh lega hati aku lepas dengar dia cakap cam tue.... Dia tau aku mesti pancut dalam punyer kalau first time main nie.... 

Apa pun dia cakap kat aku kalau dia pregnant sekali pun dia tau mana tempat nak gugurkan baby tue sebab kakak dia dah bagi tau kat mana klinik tue... Aku tak berapa setuju sangat ngan pendapat dia... Bukan apa...boleh membahayakan nyawa dia jugak dan baby tue tetap anak kami berdua juga.......Dia cakap kat aku yang kakak dia dah dua kali gugurkan anak sebab pregnant akibat kena buatan Bf dia tue.... Member-2 kakak dia pun sama gak......Ahhh lantak ler....janji aku puas dapat lanyak amoi sorang nie....Aku tanyer kat dia nie samada dia menyesal tak main ngan aku.... Sejak dia couple ngan aku... dia dah ready aper pun yang terjadi kat diri dia..... Dia pasti satu hari nanti aku akan main ngan dia dan dia regret yang dia hilang dara ngan aku sebab dia sayang gila ngan aku...Terharu gak! Malam tue... bilik kakak dia tue jadi tempat aku berWrestling ngan dia nie....Time datang jahat aku tue... Dia nie tidur mampus... Kalau bom meletup pun tak sedar... So aku pie celah kangkang dia.... Kolam dia yang tengah kering tue saja aku gesel ngan adik aku... Tengok dia macam tak sedar jer...terus aku rejam ngan adik aku...... Terkejut member sambil terjerit-2 sambil mulut terlopong dan mata membulat besar..... 'Auhhhhhh Sakit Ler AF...Ahhhhhh Koyak Cipap I Nie'..... Aku tarik adik aku sikit.... tengok ada darah lagi.... Aku tak tau naper tapi puas jugak aku buat gitue..Cam Sadis jer...Kejam pun ada...Heheheee...Tapi dia takder ler marah sebab dia dah mula tau citarasa aku yang suka main ganas-2 nie...... 

Aku lepak kat rumah kakak dia nie ada dekat 4 hari jugak.... Masuk hari kedua dia dah ok sikit....Jalan pun takder terkengkang-2 dah.... Aku ada cakap kat dia aku nak main belakang... Korang paham maksud aku kan... Main ikut dubur ler.... Tapi dia tak kasi sebab sakit kat kolam dia pun belum hilang lagi.... Tapi aku peduli ape... Tengah dia tidur aku taji belakang dia... Aku sapu adik aku ngan losyen kakak dia....Tengah dia tidur aku masuk perlahan-2 kat saluran dubur dia.... Terjerit terlolong-2 dia aku kerjakan....Dia cuba nak melepaskan diri...Tapi ngan fizikal aku yang tinggi cam galah nie... maner ler dia larat.... Sampai aku terpancut jugak ler dalam dubur dier.... Lepas habis jer aku main...aku tengok kat saluran dubur dia macam rabak.... Dia lak masih tertirap dengan nafas yang tak teratur.... Aku tanya dia marah ker.... Dia cakap kat aku kalau nak main macam tue... Kejutkan ler dia....Bukan nyer tak kasi.... Cam kena liwat jer dia rasa... Aku pun cakap kat dia... Memang aku liwat dia pun....Dia gelak jer....Pastue dia suruh aku angkat dia ke bilik mandi dan kitorang mandi sama-2... So itu laar citer aku... 

Aktiviti aku berterusan ngan dia di Genting, Hotel Murah selain dari rumah kakak dia....Kakak dia ada pesan kat aku...kalau nak main ngan adik dia... jangan buat kat luar.... Buat kat rumah dia jer... Dia takut aku kena tangkap khalwat... Dia risau jugak... Bila sorang member dia keluar dari rumah tue sebab nak kahwin.... Terus dia suruh adik dia duduk kat bilik tue....So aku pun kadang-2 bermalam kat situe ngan Ex aku nie.....Kadang-2 boleh dengar jugak kakak dia ngan BF main... Member yang lagi satu bilik pun 2 kali 5 kalau main... Bising nak mampus.

Selasa, 29 Oktober 2013

Cerita Seks: Maafkan Aku Suamiku



Namaku su sekarang 26thn.aku kawin waktu aku 21 thn .Aku bekerja dipejabat sebuah sekolah.RAHSIA TU. Sedikit tentang aku.Aku bersaiz kecil aja ,tinggi ku 156cm , berat 51 kg. Aku ada anak seorang comel, perempuan.disekolah tempat aku bekerja ada seorang guru yang selalu mengusik-usik aku.Memuji dan baik padaku.Dia dahpun berkeluarga.Lama lama aku rasa mcm lain pula ...kalau dia x ada mcm x lengkap la hari kerja aku.Bila dia pergi kursus dia akan beli sesuatu untuk aku....aku tak pula menolak.

Kami mula bertukar2 sms dan sometimes dia akan call aku walau aku ada kat umah.Husband aku kerja x menentu kadang kena outstation sampai 4/5 hari.Aku keliru kadang2 bila dia take care sgt pada aku.Dia mula panggil aku syg...syg dan syg.Begitu la tiap hari , samapai ada ketika aku bersama suamiku aku bayangkan dia.malunya aku. Tujuan aku menulis ini hanya lah untuk melepaskan perasaan bersalah. satu sms yg merubah hidup aku..." syg,, kalau abg nak bersama syg boleh tak?" aku terima mlm dan waktu tu husband aku berada di indonesia outstation. Aku x jawab sms tu ..aku diam aja...x tahu nak jawab apa...anak aku sudah tidur waktu tu...aku berdiri didepan cermin bilikku ..aku tanggalkan baju tidurku melihat buahdadaku...(oh ini la yg dia nak) aku tanggalkan semua berdiri bogel didepan cermin (oh inikah yang dia nak?)

Secara tiba2 aku menekan butang reply handphone aku....BOLEH ...... sebentar kemudian ...sms lagi "bila syg?"...... aku x jawab dan aku tidur bogel sepanjang mlm.Esoknya ditempat kerja aku rasa malu sgt. dia selamba aja. pukul 9,pukul 10, pukul 11 , kerja aku dah abis....12.40 rehat aku....aku baru masuk kereta bila sms masuk " syg tunggu abg kat rumah syg kejab lagi ok?".....tiba2 aku reply OK ...sebentar kemudian dia call....banyak ayat tapi aku cuma jawab ok ok ok. Aku sampai dirumah .....letak handbag aku dan terus ke bilik air...sambil masih berfikir FIRST TIME ohhh...aku mesti sedia untuk dia.takut x sempat mandi cuma 'avon feminine hygine'aku gunakan.Aku cuma menukar panty aku dan kemudian diruang tamu aku mengambil majalah jelita, baru aku belek 3/4 mukasurat kereta dia sampai.Aku membuka pintu dia masuk dan duduk dikerusi hadapan aku.Aku malu nak melihatnya aku cuma membaca majalah menutup mukaku.Suasana hening diam.

...Diam ...mmg hening waktu itu...dia tidak berkata apa2 , akupun diam hanya menatap majalah jelita itu.Akhirnya dia bersuara " Are u sure sygg" ....aku meletakkan majalah dan bangun berjalan kearahnya ...berdiri didepannya " ya ... im ready" Dia bangun memelukku ...lalu berbisik " lama abg tunggu saat ini" sambil tangannya mengusap rambutku yang baru pertama kali dia lihat.Dahiku mula dicium ...beralih ke pipi dan aku mula memeluknya.Bila lidahnya mula sampai kemulutku aku membuka perlahan mulutku membenarkan lidahnya merasai lidahku...Tangannya kurasa meramas belakangku...oh oh KUNCI PINTU....dia melepaskanku dan berjalan ke pintu , aku berjalan ke bilikku...Bilik tidurku yang selama ini tempat suamiku melepaskan nafsunya kini akan menerima tetamu juga seorang lelaki yg menyayangi aku....aku berdiri disisi katilku bila dia masuk, aku sudah nekad untuk serahkan apa yang diingini olehnya , serahkan segalanya.

Dia suka tubuh kecilku ...sedarku kini dia berdiri dipintu tidak masuk...kami diam...dia melihat aku ,,aku tunduk ..aku sedar dia mula melangkah masuk ke bilik ku dia memelukku dari belakang, tangannya memeluk pinggangku sambil mencium rambutku..dia merapatkan tubuhnya padaku sambil mula mencium telinga dan leherku..tangannya mula meraba2 perut ku walau berlapik baju kurungku dapat aku rasa gosokannya..sedar2 tangannya sudah tidak beralas baju kurungku mengosok2 perutku dan semakin naik...ciuman dileherku bertukar menjadi jilatan...dan tangannya mula mendarat di mangkuk coliku...coli 32b cuma aku memakai alas agar nampak sedikit besar , walau dah beranak seorang tapi buah dadaku x besar sangat mcm buah dada budak sekolah aja.aku menolak tangannya turun...dia akur masih mencium leherku ..kini dia menyelak baju kurungku dibelakang...sambil tunduk mencium belakangku...diangkat lagi bajuku hingga aku sendiri mengangkat tangan membenarkan bajuku ditanggalkan.Coli hitamku setia menutup dadaku...dia x hiraukan itu..dia mencium ssambil meraba2 belakangku ..aku dpt rasakan jilatannya dibelakangku kini tali coliku dicium dijilat dan sebentar kacing coliku dibuka.

Dia tidak menanggalkannya hanya membuka kacing sambil mencium kawasan kacing coliku yang berbekas dibelakangku.Sambil menjilat belakangku tangannya mula menyentuh punggungku...diramas perlahan sesekali terdengar helaan 'aah..'darinya...Aku cuma membiarkan tangannya membuka zip kainku dan kacingnya.Perlahan kain ku mula menuruni tubuhku.Kain dalam aku terdedah kini.Giliran kain dalamku pula diturunkan perlahan hingga sampai ke kakiku...aku melangkah meninggalkan kain dan skirt dlmku dilantai..Kini didepan bukan suamiku aku berpanty dan coliku masih ada menutup dadaku.Tapi x lama ,dia membalikkan aku dan menolak aku perlahan kekatil ..terbaring aku .Dia senyum dan gementar.Aku memejamkan mata membiarkan dia yang mula mencium kakiku , naik ke betisku..pehaku...dia menolak pehaku agar lebih terbuka ciumannya mula merapati pangkal pehaku,,,tiba2 senyap .aku membuka mataku dia sedang menanggalkan bajunya ,aku pejam semula bila dia naik kekatil mencium pipiku..tanganya memainkan bibirku , aku mula membuka mulutku membiar jarinya memainkan bibirku , aku membiarkan jarinya meneroka bibirku sambil aku rasa tangan satu lagi mula menolak coliku naik, aku sendiri menanggalkan coliku dan melempar kelantai...didepannya kini terhidang dua bukit kecilku tapi putingku agak besar.dia mula meramas perlahan dan mula menjilat dadaku ...putingku dijilat digigit dan aku kian lemas...mmg ada air mula mengalir dibawah.

Gelisahku dapat dikesannya tangannya mula medarat di kangkangku beralas pantyku dia mula mengosok2 alurku..sesekali tangannya meneroka masuk mengelus bulu2 nipisku dan kemudian keluar semula menggosok alurku.Aku mula mengangkang lagi membenarkan tindakannya.Dia masih mencium dan menjilat dadaku sambil meneroka bawahku.Aku membuka mata bila aku dpt rasakan seluar dalamku mula ditarik turun.Buat pertama kali aku melihat seorang lelaki bukan suamiku berbogel didepanku.Batang kerasnya lebih besar dari suamiku...dia senyum melihatku membuka mata ..dia meneruskan tindakanya membogelkan aku.Seluar dalmku kian menuruni tubuhku dan kini aku sudah ibarat lauk baginya terhidang.

Aku seperti bayi baru lahir tanpa pakaian cuma bezanya aku mempunyai bulu bulu nipis diatas taman laranganku.dia menarik aku membiar kakiku terjuntai kebawah dan sambil melutut dia membuka pehaku dan mula mencium dalam pehahu ..perlahan naik dibibir kemaluanku..dijilat air maziku sambil jarinya mula mengentel kelentitku. kian digosok kian berair,kian membuka kangkangku....aku sudah bersedia..sesekali dia membuka bibir kemaluanku dan menjilatnya...jilatanya di keletitku membuat aku cukup gelisah..aku tahu masanya kian tiba...dan satu tusukan benda keras mula menguli2 bibir kemaluanku..perlahan perlahan aku menerima tusukan itu ...masuk keluar semula ditusuk lagi...mmg aku akui batangnya besar berbanding kemaluan kecilku...aku membenarkan dia menusuk lagi..aku kangkang lagi membenarkan batang itu menjenguk rahsia dalam ku...oooh aku tertahan merasakan batangnya mula masuk menembusi bibir dan alur ku...aku tahu aku disetubuhi oleh seorang yg sayangkan aku walau bukan suamiku...aku relakan batangnya menusuk masuk laju dan perlahan tarik dan sorong...ohhh yang mampu aku lakukan mengemut tanda penerimaan batangnya menyetubuhiku...airku banyak mula membasahi kawasan tamanku ...tidak terduga aku klimaks sekali disitu...dia tetap meneruskan henjutannya membiarkan aku memeluknya erat. Tubuh kami bersatu..dia melepaskan aku tunduk menjilat tamanku yang baru merasai kenikmatan klimaks ..dia menjilat hingga lidahnya memasuki tmnku...

Aku dia terbalikkan mengangkat punggungku dia mencium punggungku sambil tangannya tidak lepas dari tmnku dan sesuatu mengejutka aku bila aku rasa...sekitar lubang punggungku dia jilat turun diantara pussyku dan duburku....ohhh berulangkali dia menjilat lubang duburku dan bila dia tahu aku besedia dia menghunus batangnya meneroka pussyku dari belakang....oh sedapnya bila semua batangnya mula menembusi aku...di kocaknya aku...bagai tiada siang malam..sayang sayang teruskan sayang ...buatlah apa saja lama dia mula melajukan tusukannya satu satu dua dua tiga tiga dan ERMMMMMMMM pancutannya hangat pancutan air air maninya menembusi dalamku......ohhh sayang MAAFKAN SUAMIKU ...AKU TERPAKSA MENURUT KEMAHUAN ORG YANG JUGA MENYAYANGIKU.

Ahad, 27 Oktober 2013

Cerita Seks: Projek Dua Dara Montok Dalam Sehari



Sebelum itu, aku berasa bangga kerana aku mendapat satu idea baru mengajarkan Matematik kepada Lin. Sambil aku menjilat vaginanya, aku menyuruhnya membuat latihan yang aku sediakan. Aku memberi Lin 10 soalan Matematik, setiap soalan yang dijawab betul, aku akan menjilat klitorisnya selama seminit. Cara ini terpaksa aku lakukan kerana ibu Lin merungut tentang markah Lin yang jatuh dari 85 pada ujian yang lepas ke 75 sahaja. Aku tidak boleh hanya mementingkan hubungan seks aku dengan Lin kerana kalau aku tidak mengajar Lin dengan baik, ibunya mungkin akan memecat aku dari terus mengajar Lin. Kalau macam itu, habislah RM 200 sebulan aku dan tiadalah alasan lagi untuk aku melakukan oral seks dengan Lin. 

Baiklah, kini aku mulakan cerita tentang Ana. Si Ana ini sebenarnya adalah rakan sekelas Lin. Ana adalah kawan baik Lin di sekolah. Ini pun aku dapat tahu dari perbualan aku dengan Lin semasa mengajar tusyen. Minggu lalu, Lin memberitahu aku bahawa dia telah memberitahu pengalamannya oral seks kepada Ana. Tersirap darah aku semasa mengetahuinya! Tapi, aku tidak dapat berbuat apa-apa. Untuk memastikan keadaan sebenar, aku pun bertanyalah apa reaksi Ana semasa mendengarnya. Lin katakan bahawa Si Ana itu akan merahsiakannya. Selamat aku! 

Lama kelamaan, aku pun mengetahui dari mulut Lin bahawa Si Ana itu sebenarnya suka membaca novel cinta yang mempunyai unsur seks di dalamnya. Namun, Si Ana tidak pernah menonton VCD lucah kerana malu hendak membelinya di kedai kedai. Aku menghidu satu peluang baru! Aku menyuruh Lin mengajak Ana untuk sama sama menonton VCD itu semasa aku mengajar tusyen. Jadi, Lin pun ajaklah kawannya Ana datang ke kelas seterusnya. Aku juga telah mendapatkan izin ibu Lin untuk mengajar dua orang pada malam itu. Ibunya tidak kisah, dia kata lebih baik kalau ilmu diajar kepada lebih ramai orang. Dia tak tahu niat buruk aku di sebalik kelas tusyen itu, hehehe. 

Jam 7 pm Ana sampai ke rumah Lin. Aku melihat wajahnya, matanya besar, berkulit cerah dan tinggi sedikit dari Lin. Kemudian, mata aku melirik ke potongan badannya. Lin mengenakan T-shirt Mashimaro yang agak ketat. Jadi, bagi aku yang memang pakar ini, aku memang terkejut kerana buah dadanya seperti telah berkembang sepenuhnya bagi gadis biasa. Aku agak dalam 36D saiz tetek dia! Batang aku pun terus tegak kerana jarang aku jumpa gadis 14 tahun mempunyai tetek sebesar Ana. Bayangkan, tetek Lin hanya bersaiz A cup, jadi aku memang tak dapat membuat breast fucking dengan Lin. 

Aku menunggu peluang yang baik untuk ibu Lin keluar dari rumah. Bapanya memang selalu balik lewat, 10 pm baru sampai. Tapi, mak Lin kadang-kadang keluar, kadang kadang stay kat rumah. 

"Lin, Mak keluar beli barang dapur kejap, kamu tolong jaga rumah! Cikgu, tolong saya juga ye, jaga rumah!". Aku bersetuju saja. Padahal dalam hati aku, aku katakan aku akan jaga sebaik-baiknya dua gadis di depan mata aku ini! 

Selepas mendengar bunyi pintu ditutup, aku terus mengeluarkan desktop aku dan memasang VCD lucah yang aku tonton bersama Lin dahulu. Aku memberikan dua tempat duduk untuk Lin dan Ana di depan. Aku duduk di belakang menunggu saat yang tepat untuk aku jadikan Ana sebagai mangsa seterusnya. Seperti biasa, aku akan bertahan 5 minit sehinggalah aku mendapati pernafasan Lin dan Ana menjadi tidak menentu. 

Kurang ajar, Lin telah meraba raba tetek Ana dan menjilat sebelah teteknya tanpa menunggu arahan aku. Selepas itu, Lin menyuruh Ana untuk memasukkan tangannya ke dalam seluarnya dan menggentelkan klitorisnya. Kemudian, Lin bersuara.. 

"Ha, cikgu, joinlah sekali!". 

Tanpa pengetahuan aku, rupa rupanya Lin dah biasa melakukan semua itu dengan Ana. Dia katakan dia tak boleh tunggu aku dari Rabu hingga Isnin untuk memuaskan nafsunya. Jadi, dia meminta bantuan Ana. Kadang-kadang, kalau terdesak, Lin minta dipuaskan terus di tandas sekolahnya! 

Aku pun tanpa membuang masa lagi menolong Lin meraba raba tetek dan menjilat tetek Ana yang sebelah lagi. Memang luar biasa tetek Ana, bukan sahaja saiznya besar, putingnya juga lebih panjang dan punat di teteknya sebesar saiz wang syiling 50 sen! Sambil aku menjilat tetek Ana, aku melepaskan pakaian Ana satu demi satu. Akhirnya, selepas aku membogelkan Ana, baru aku perasan bahawa pantat Ana bercukur habis, seperti bayi perempuan yang baru lahir! Ana katakan untuk kebersihan! 

Tak sanggup lagi aku melihat pantatnya yang botak itu, terus aku menolak Lin ke tepi dan aku menjilat jilat pantat Ana. Lin pula aku gunakan jari aku untuk menggentel klitorisnya. Untuk senangkan kerja aku, aku suruh mereka duduk dengan kaki bersila di atas kerusi untuk aku jilat (Ana) dan gentel (Lin) sekaligus. Dalam seminit sahaja, Lin sudah klimaks dan jari aku basah dengan cairan airnya. 

Ana pula aku teruskan menjilatnya di sekitar klitoris, aku berhenti sekejap, nak ambil udara sekejap sebab dia menjepit kepala aku lama sangat! Si Ana ini marah aku pula! Dia kata dah nak klimaks, kenapa aku berhenti tiba-tiba! Aku pun macam orang bodoh terus menjilat semula vagina Ana. Lepas 2 minit, Ana mendesah dengan kuat.. 

"Oh, teruskan, teruskan.. Ahh.. Ahh.. Ahh" sambil kepala aku dijepitnya lagi dengan lebih kuat! Aku meminum semua cairan wanitanya, rasanya agak berbeza dengan rasa Si Lin. 

Lepas itu, aku arahkan pula Ana untuk menghisap batang aku. Aku pun nak rasa juga mulut gadis lain selain Lin menghisap batang aku! Memang sah Ana ini tak pandai menjilat. Seperti Lin pada kali pertama, giginya sering terkena batang aku! Lama kelamaan, aku suruh dia hentikan sebab aku tak suka cara dia hisap! Aku fast forward VCD itu ke tempat oral, dan aku suruh Ana ikut cara dalam VCD itu. Si Lin yang dah sekali dapat klimaks tak puas lagi, dia menggentel gentel klitorisnya sendiri sambil perhatikan Ana menjilat batang aku. 

Ternyata Ana belajar dengan cepat. Dalam 5 minit, aku mula merasa ledakan yang akan terkeluar dari batang aku. Aku tanyakan samada Ana sanggup meminum air mani aku, Ana kata boleh juga, sebab tak pernah rasa. Aku pun tekapkan kepalanya ke batang aku dan aku pancutkan semuanya ke dalam mulut Ana. 

Si Lin memang gila, dia klimaks untuk kali kedua! Lepas itu, adegan VCD itu menunjukkan stail fucking yang real, iaitu memasukkan batang ke dalam vagina. Aku memang tak rancang nak masukkan batang aku, cukuplah oral sebab aku tak nak mengandungkan anak orang! Tapi, masa itu, Si Lin yang baru habis klimaks itu tanya aku. Sebelum ini, sebelum sampai adegan itu, VCD itu aku sudah turn off sebab dah habis oral aku dengan Lin. Tapi, oleh kerana hari ini kena layan 2 orang, jadi aku pun ambil masa lebih lama. Lin kata dengan aku dia nak tiru cara dalam VCD itu. Aku katakan kepada Lin.. 

"Kau sanggup ke serahkan selaput dara engkau pada cikgu?". 
"Lin rasa selaput dara Lin pernah pecah dulu semasa menaiki basikal, masa tu habis seluar dalam Lin ada kesan darah. Bila balik rumah, Lin tengok emak menangis, emak tanya Lin kenapa tak berhati hati semasa naik basikal ke sekolah." 

Ohh, rupanya Lin dah hilang selaput dara dia secara tak sengaja tanpa melakukan hubungan seks! Jadi, aku pun tak fikir panjang terus suruh Lin untuk mengulum batang aku supaya naik kembali. Memang susah sikit tapi lepas 3 minit sambil menonton VCD itu dan bentuk tetek Ana yang besar itu, batang aku naik balik. Lin nampak bersemangat bila nampak batang aku naik balik. Dia kata dengan Ana.. 

"Tengok, aku nak buat macam dalam VCD itu." Adegan VCD itu sedang menayangkan heroin fuck hero VCD dengan heroin di atas dan hero terbaring di katil. 

Dalam bilik itu, memang tak ada katil. Mana nak cari katil dalam bilik belajar? Jadi, aku pun terlentanglah kat lantai. Lin pun datang dan cuba untuk duduk di atas batang aku. Oleh kerana itu kali pertama Lin, agak payah untuk masukkan. Jadi, aku suruh Lin ubah posisi dan biar aku yang control. Lin setuju saja. 

Aku suruh Lin buat cara macam anjing mencangkung. Aku nak guna cara doggielah! Lepas itu, aku suruh Ana basahkan batang aku dengan ludahnya. Aku pun menjilat jilat dahulu pantat Si Ana untuk membasahkannya dengan air ludah dan pelincirnya sendiri. Kemudian, aku pun memulakan acara aku. 

Baru nak masuk 0.5 inci, aku merasakan sensasi luar biasa pada batang aku. Aku berhenti kejap sebab Lin suruh buat perlahan-lahan. Aku cuba lagi 0.5 inci masuk, lepas itu keluar semula. Acara masuk keluar perlahan lahan itu aku buat sebab memang syok sangat batang aku dijepit dalam vagina Lin yang baru first time terima kehadiran batang. Aku juga tidak mahu terpancut terlalu cepat. Sampai 3/4 batang aku masuk, aku merasakan ada sesuatu yang menghalang. 

Rupa-rupanya semasa Lin cedera dulu, bukan semua selaput daranya hilang! Aku terus memasukkan keseluruhan batang aku! Lin menjerit sakit, jadi aku pun hentikan sekejap dan meramas ramas teteknya sambil menjilat jilat telinganya dan lehernya. Lepas itu, aku sambung balik, air semakin membasahi vaginanya dan ini memudahkan aku untuk sorong tarik batang aku. Memang rasanya lebih sedap dari dioral! Aku perlu berhenti sekejap dan membuatnya secara perlahan-lahan supaya tidak klimaks awal. 

Lin pula semakin hilang kawalan.. Matanya terpejam rapat dan mulutnya meracau, entah apa yang dia cakap! Dalam 10 minit, Lin merapatkan kakinya dan batang aku seperti disedut ke dalam vaginanya. Rupanya Lin dah klimaks! Bila batang aku disedut macam itu, aku pun tak bertahan lama, akhirnya aku muntahkan air maniku di dalam sebab tak sempat keluarkan batang aku. 

Nasib baik Lin baru sahaja lepas haid, jadi tempoh suburnya masih jauh lagi. Aku takut juga kalau kalau Lin mengandung pada usia 14 tahun. Si Ana yang melihat itu juga nak rasa, tapi aku memang tak bertenaga lagi. Aku kata kepadanya lain kali saja, tapi dia terus memegang batang aku dan mengulumnya. Kali ini sedutannya sangat kuat seperti orang yang kehausan meminum Coca Cola dengan cepat. 

Batang aku yang dah kendur itu memang susah nak bangun lepas 2 round. Tapi, aku biarkan saja Ana yang berkeras nak cuba naikkan batang aku. Biasanya, aku semasa paling kuat nafsu pun buat 2 round onani dengan tangan sendiri. Lepas itu, aku akan keletihan dan tertidur. Tapi, lepas 5 minit, atas dorongan dari VCD dan hisapan Ana yang kuat tak berhenti henti, aku rasakan batang aku mengeras balik. 

Gila, bagaimana ini boleh terjadi? Ana tanpa membuang masa, terus memasukkan batang aku ke dalam vaginanya. Berbeza dengan Lin, Ana sangat terburu buru dan terus memasukkan keseluruhan batang aku ke dalam pantatnya. Dia menjerit kesakitan yang amat sangat sebab dia sendiri yang tak boleh control diri dan terus memasukkan kesemua batang aku ke dalam vaginananya. Apa lagi, darah pun mengalir keluar dengan lebih banyak berbanding Lin sebab Ana terburu buru sangat. 

Aku pun arahkan Lin untuk menjilat jilat seluruh badan Ana sambil aku meramas dan menjilat teteknya. Ternyata cara ini berkesan, perlu diingatkan sepanjang proses aku menjilat jilat itu, batang aku tertanam di dalam vaginanya. Selepas beberapa lama, Ana mula fuck aku semula. Dia membuat seperti sedang menunggang kuda dan "menunggang" vaginanya masuk keluar dari batang aku. 

Si Ana ini memang orangnya tak sabar sabar, dia fuck batang aku tak lama. Dalam 2 minit saja, dia telah orgasme dan menjepit batang aku. Batang aku basah tapi aku belum puas lagi. Dari pengalaman aku, pernah sekali aku onani 3 round sekaligus dalam sejarah hidup aku. Itu semasa aku mengintai orang mandi, 2 kali semasa mengintai, lepas itu balik bilik, terus onani buat kali ketiga. Kalau batang aku mampu naik semasa kali ketiga, memang susah nak keluar air mani. 

Si Ana telah orgasme buat kali kedua, tapi aku belum puas lagi. Jadi aku menyuruhnya berdiri di dinding, aku nak cuba cara fucking berdiri. Dia yang keletihan nampaknya menolak. Sial, tadi dia yang nak, sekarang dah puas, tak nak pula! Aku tak peduli, aku paksa dia, dan aku teruskan fuck dia secara berdiri. Kali ini aku yang control acara itu. 

Lepas 5 minit, tak dapat juga aku puas, padahal Si Ana lagi sekali orgasme. Orgasme kali ketiganya membuatkan wajahnya memang nampak kelayuan. Dia minta Lin untuk gantikan sebab dia kata dia sudah letih. Lin setuju saja, walaupun Lin dah orgasme banyak kali, tapi aku kagum dengan Lin sebab dia buat secara perlahan lahan dan vaginanya yang tadi menghisap-hisap batang aku. Aku pun teruskan dengan Lin. 

Kali ini, aku buat cara meniarap. Aku baring di atas badan Lin dan maju mundurkan batang aku. Aku teruskan acara fuck itu. Memang cukup lama aku buat. Boring dengan cara itu, aku buat doggie semula. Lin orgasme kali keempat dan batang aku dijepitnya. Aku memang seronok sangat masa itu tapi belum sampai tahap maksimum sebab lepas 2 kali, batang aku memang susah nak keluarkan air mani. 

Aku pun mempercepatkan sodokan aku ke dalam vagina Lin. Aku mula merasakan ada benda hangat kat batang aku, dan akhirnya.. Serentak dengan itu, Lin orgasme buat kali kelima. Semasa dia menjepit batang aku, sensasi aku memang menggila, lebih seronok dari tadi sebab kali ini pada masa itu juga aku mencapai klimaks bersama sama Lin. 

Selepas itu, aku memang tidak bertenaga lagi, kalau diikutkan hati, mahu saja aku tertidur di situ. Tapi, aku teringat aku perlu switch off desktop aku dan kemas semula tempat itu. Selepas itu, aku berpura pura meneruskan pengajaran semasa ibu Lin pulang dari kedai runcit. Aku pun senyum kepadanya dengan muka selamba saja. Padahal, aku telah merobek dara anaknya!

Cerita Seks: Ustaz Mengganas




"kau kena panggil 'ustz' tu?" Kila tanya.

"Hah. Hmm...entah apa dia nak, aku pun tak tahu lah." jawab Eda.
Mereka kawan baik. Semua dalam kuliah tahu sejak sem 1 lagi mereka rapat.
Sekarang ni dah nak tamat pengajian di kolej ni.

"Mungkin sebab parti malam sabtu tu ke?" Tanya Kila lagi.
"Entah. aku taktahu lah. Masalah apa pulak lah ni.... grades aku tak lah teruk sangat kan? apa lah ustz tu nak?" Eda , 21 tahun, pelajar tahun akhir jurusan biz. Party malam tu memang private, semua kawan2 rapat je yg tahu... tak ramai. Invitation pun pakai mulut je.... ada lah tiga atau 4 org dari luar yg datang.

itu pun dah check dah..... rakan biznes uncle pada Kila. Tak kan mereka nak beritahu pada admin kat kolej ni. Ustz tu head student affairs pulak tu... kalau kena kantoi lah aku ni! Tak kan pasal party tu kot.

Mereka berdiri di kaunter. KIla menarik baju singkatnya ke bawah sikit apabila ternampak kakak bertudung tu di kaunter. Itu saja baju yang dipakainya setiap kali ke kuliah. singkat, ringkas dan sexy... kalau duduk mesti nampak but cracknya tu... "Kak! Ustz nak jumpa kami... ada appointment lah." kata Eda pada clerk di belakang kaunter SA dept tu. Eda membetul kan butang baju dan skirtnya.

Dia mengenakan butang di atas sekali... tadi dua butang teratas terbuka...
memang tak dikancingnya...selalu...nak tayang lurah boobs nya tu...skirtnya tak lah pendek sgt...tapi pendek... atas paras lutut...

"Eh! Bukan kami lah, you lah." Kila memprotes. Kila tak dipanggil. cuma Eda je... 

"Oh? Siapa? Noreda Adam?" dia membelek kad di meja nya. Ustaz tu gelaran pada Dr Azmi, ketua Student affairs. Berjanggut sikit , dan selalu bersongkok, nampak macam ustaz...so, pelajar2 di situ ramai yg mengelarnya Ustz....

"Ye kak. Saya." Eda memandang Kila.

"Lambat you ni datang. dah nak jam 5 ni..... Pejabat nak tutup baru nak datang? Masuklah, sebelum Dr balik. dia memang nak nak jumpa students dalam list ni today." kata kerani tu memandang pada Eda dan KIla dgn penuh prejudis. Dia dah pernah nampak mereka ni... gedik! kalau tengok dari tingkat dua ni selalu nampak mereka di kafe tu, duduk dengan kaki naik di atas meja dan ketawa kuat... kadang2 menari2 - gelagat mereka selalu menarik perhatian org2 lain...pelajar2 dan staff lain di kolej kecik ni.

"Masuk." suara garau ustz.

Bila terdengar saja arahan masuk. Eda pun masuk ke dalam pejabat Dr Azmi. "Good luck Eda! kalau lama I nak balik dulu lah...ada coffee meet dgn Jaja dan bf dia lah..." kata Kila. Eda angguk dan cuba memberi senyuman....gementar namapaknya dia tu.

Besar dan formal bilik tu. Meja besar, kerusi empuk besar... ada sofa besar, karpet besar... rak buku besar tinggi, buku2 semua rapi tersusun... ada sijil2 yg diframe di dinding dan beberapa gambar... family , wife dia kot? dan anak dia? gambar2 mereka di atas meja coffee di sofa dan di atas mejanya.

"Ah...Eda. Dududk. I memang nak jumpa you." Dr Azmi menutup file2 di meja nya tu. Lap top masih ON. Printer sedang mencetak .... tv on....

"salam.... doc nak jumpa saya?" Eda agak gentar juga berada di dalam bilik tu.

"Ada problem sikit yang I nak you clarify lah. Beri penerangan tentang perkara ni... dan nakbagi sedikit nasihat.." kata 'ustaz' doc azmi.

'Oh? Ye ke? Masalah besar ke doc? Serious ke?" Eda duduk dan membetulkan kedudukan nya...dia tahu dan concious pulak dengan bahagian pehanya yang terdedah tu... tak banyak yg terdedah, tapi boleh tahan lah yang terdedah tu.... mesti mata 'ustaz' ni ke peha aku ni... kata hati Eda. Dia cuba menutup sebanyak mungkin... tapi susah ...skirtnya memang dah pendek singkat... macam mana nak cover ... biar je lah. Biar je ustz tu nampak... biarkan dia enjoy...ehmmm.

"entah lah, tak tahu macam mana nak kata pulak... tapi Eda lah yang akan memberi jawapan kepada semua ni." kata dr azmi lagi. dia bangun dan menjenguk pada printer yang mencetak beberapa helaian kertas semasa Eda masuk tadi.

"Err... Eda cuba bantu lah selesaikan apa punmasalah nya ni, ustz...err... doc." jawab Eda dan nampak gelabah sikit. kedua dua tangannya mengurut skirtnya ke bawah.... mengharapkan kain singkat itu akan menutup peha gebunya dari penglihatan doc azmi. Kalau tahu dia nak jumpa pagi tadi, i dah tukar skirt ni...

"Ok... kita cuba selesaikan problem ni today, Eda?" kata doc tanpa memandang pada Eda.

"Masalah akademik ke doc? errr ..... atau disiplinary problem?" Eda cuba beranikan diri bertanya lagi. Dia pun memang berhak bertanya. takut jua sebab takut kena denda..... gantung pengajian ke? buang kolej?...ada tiga empat bulan je lagi...nak tamat pengajia

Doc azmi mengambil beberapa helai kertas yang dicetak nya itu dan membaca... dan sekali sekala dia memandang pada Eda. Eda serba salah. Dia memandang peha aku ni... hmmm.... tak guna tutup pun, dah terdedah...biar kan je lah. kata hati Eda. 

Eda memang punyai sepasang kaki yang menarik...lampai panjang... gadis sexy dan lawa... dah tu pakai skirt pendek pulak tu... memang lah akan menarik pandangan.... terutama dari jantan2 macam doc azmi ni.

"Ini masalah nya..." kata Doc azmi. mengipas ngipas helaian kertas pada tanganya itu.

Eda memanjangkan lehernya... tegak badannya. "ITu? Whats that doc?" results apa pulak tu? assignments lama yg i copy ke?
"Itu Eda boleh explain doc. Bukan Eda saja yang copy... ada yg lain juga..."

Eh? Copy apa pulak ni.? persoalan demi persoalan bermain dalam fikiran doc azmi."Awak ...errr.. emmm dan kawan2 mana yang copy kerja org lain ni?" tanya doc - hentam keromo saja.... kita nak tanya hal lain, dia tak segah kita dengan hal lain pulak? well, tak apa... tengok ke mana hal 'copy mengopy' ni pergi.

"Eda dan Kila dan Jaja...." jawab Eda agak lemah. "tapi...tapi... itu sem lepas doc?"

"Ohhh!!! awak tiru kerja org lain dan harap tak kena tangkap?" kata doc azmi. dia belum marah lagi.... jarang dia marah.... tapi kalau dia marah.... eee... semua students takut!

"Maaf doc.... maaf kan saya. Lepas tu saya tak tiru apa2 pun lagi..."

"Itu kesalahan besar dan kena denda ni. " mata doc azmi memandang Eda... atas bawah dan kembali keatas...dan turun semula perlahan lahan ke bawah... Eda dah tak tentu arah bila doc azmi memandang dia begitu. Dia tak suka sangat lelaki,
dia lebih kepada suka kan perempuan... lebih2 lagi bila mata boc berlabuh pada pehanya itu.

'hmm...skirt pendek ...gebu peha Eda ni.' mata doc Azmi lama pulak kat pehanya tu.

"Awak kena denda... sebab meniru assignments orang lain." tiba tiba Dr Azmi mengalihkan pandangan dari peha Eda ke muka Eda.

"Saya errr..... itu sem lepas doc!"

"Eda, awak mungin akan kena repeat sem lepas tu... setidak tidaknya subject BANB 3240 biznes antarabangsa..." doc nampak dalam kontrol. memeluk tubuh, helaian kertas dalam tangannya tadi itu diletak di atas meja....

"Saya dah lulus papaer tu doc. please lah doc. mesti ada cara lain doc." Eda merayu dah.

"Tak mungkin kesalahan sperti ini awak boleh lepas..." kata doc serious je memandang Eda.

"Err.... susah hati saya doc...please lah. Mesti ada cara lain." Eda desperate pulak. "Err...Jaja dan Kila pun sama doc." Eda dah tersepit dan menamakan kawan2 nya yang lain juga/pula

"Satu persatu. Mereka berdua tu pun akan saya panggil. But now, you r in question." serious nada doc azmi.

Eda cemas. apa nak buat ni. serious ni. mampus aku ni kalau daddy dan mummy tahu. "Doc... please doc. saya tak mahu repeat..." eda dah mula sedih. hatinya dah mula cemas. goda dia ke? apa kata kalau aku goda dia? isyyyhh!!! jantan ni! "dah lah awak meniru...itu kealahan major di kolej ni. dan ini ada satu lagi." doc azmi menunjukkan lagi kertas2 lain yang dicetaknya tadi. 

Eda mengambil dari tangan doc. dilihatnya cetakan dari webpage Taggednya. "Ohhh!? Ini ini gambar2 saya....errr!!"

"Ye...ye.... 34 keping foto awak...ada yang bercium mulut dengan pompuan lain... ni, ni dengan KIla kan? ni baring dengan jaja... nampak macam Jaja, tapi tak clear sangat ni... dan berpelukan dengan sapa ni? Yg ini menari dengan hanya memakai pakaian sexy ni? boobs awakmacam nak terkeluar ni? dan ini atas katil? bra dan panties saja! dan ini! manja menunjukkan lurah dada awak tu! dan banyak lagi ni!" kata doc azmi. semuanya sexy...pasti dia akan kena buang lah.

"Ohhh!!! errr.... doc please..." nak kata apa ni? doc azmi dari Hal Ehwal students affairs dah tahu!!! Oh!!! mati lah aku.

"Ada lagi ni... ini print out Tagged profile awak Eda... awak tulis di sini yang awak ni 'Bi' - awak tahu apa maknanya ni? Bisexual? Tahu tak?" doc bernada serious.
"Errr..... saya tak suka boys sangat - mereka suka hantar mesej lucah..." kata eda dengan fikiran bercelaru. Doc azmi bergerak dari belakang meja nya. "Awak ni lesbian ke?"

"Err..... tak doc..." tanganya cuba menutup pehanya lagi. terasa sikit malu pulak....

"Tak payah tutup peha tu...saya dah nampak dah...tadi. dalam photos ni pun banyak...lagi photo photo you yang nampak macam pompuan murahan saja..." doc macam marah je. menakutkan Eda. Tangan Eda, kedua duanya beralih ke mulutnya... "Err..." aku cuba lah. baru dia bangun. tweet tweet! bunyi sms nya. "I balik dulu." dari KIla. SMs dari KIla.,dia dah balik.Dah lepas jam 5.25ptg, tak ada pekerja lagi di luar tu. semua dah balik. Tinggal
mereka berdua saja dalam bangunan student affairs tu.

"alamak, kila dah balik pulak!" Eda cemas. Baik aku goda dia lah.

"Apa awak nak kata Eda?" tanya Doc azmi yang berdiri di depannya. "Ni! gambar

dedah dada you, lurah ni nampak nyata ni...." dia menghulurkan pada Eda. "Dan yang ni... muka tak nampak tapi memang you lah ini eda, tu gelang kaki tu... pakai bra dan panties, terkangkang... di atas lantai apa ni...bilik mandi ni? Kan?"

"Errr.... ye doc. " Eda nampak cemas. Duduk pun dah tak betul dah. Skirt dah naik menampakan pehanya lagi....

"Ini? Ini hah? Ini yang paling sundal sekali... tak pakai bra pun, muka tak nampak, hanya tapak tangan menutup dada
awak tu! Mengembung dada ni? Tutup dengan tapak tangan menekan buah dada ni? Isyyy!!!" doc Azmi nampak marah, tapi
dalam hatinya bila dah dicetak photo2 tu dalam saiz besar (A4) nampak sexy pulak si Eda ni.

"Apa awak nak cakap Eda, ada 34 photos dalam Tagged account awak dan saya rasa lebih 3/4 semuanya sexy belaka....tayang dada, kaki dan body..." Dr Azmi memandang pada Eda yang tunduk...beberapa helai gambar berselerak di kakinya.

"Maafkan saya doc."

"Saya kena ambil tindakan ni. Gambar2 ni akan jadi bukti."

"Saya boleh merayu ke doc?" tanya Eda "...dan ringankan denda ni..."

"Saya rasa kalau majlis dispilin tengok gambar2 ni, mesti mereka akan setuju sebulat suara untuk mendenda awak.... " dia melutut di depan Eda dan mengambil sehelai gambar di kaki Eda. "terutama kalau datuk Prof lihat yang ni.... yang mengangkang ni... nampak tembam cipap awak ni Eda." tiba tiba tergerak pulak hati dr Azmi nak melihat celah kangkang Eda di depannya.... tak berapa jauh dari dia melutut itu. Eda memang dah tak kisah macam mana dia duduk... pehanya dibiarkannya terbuka sedikit... dari kedudukan doc Azmi, memang jelas nampak panties Eda.... panties light blue.

"Isyyy.... awak ni Eda..." doc azmi bangun , dia terasa horny pulak.

'Err..." Eda bangun dan "Doc...pleaseeee..." dipeluknya Doc azmi.

"Ehhh? apa awak nak buat ni?" tiba2 keadaan dan situasi dah semacam bertukar, kini nada doc azmi pulak yang dah cemas.

"Doc...pleaseee..." Eda memeluk erat. Kedua dua tangannya dirangkul di tengkok doc azmi yang lebih tinggi dari Eda. Naik skirt eda. "Eda nak doc tolong jangan buat report doc... eda akan jadi baik... baik sangat...pada doc." nada Eda manja...

Doc azmi tak tahu nak buat apa. Dia tak pernah dipeluk sebegitu oleh students.... horny pulak... "errr.... apa ni Eda?" tangan doc azmi jatuh ke sisinya...

"Doc...pleaseee..." Eda masih memeluk doc azmi dan dicium2nya profesor yang berumur 50an itu....dengan perlahan.

"Ohhh!!! jangan cium di situ eda...errr..." dr azmi cuba nak menolak lengan Eda yang merangkul lehernya.

"Knpa doc.... tak boleh ke? sensitif eh? di sini...hmm..." Eda mula merasa yang dia in control pulak keadaaan itu... Dia tak berapa suka kan lelaki... tetapi dia terpaksa buat begitu unutk menyelamatkan keadaan. Eda lebih selesa dipeluk dan memeluk rakan sejenis.

"Ehhh...jangan sentuh kat situ..." doc azmi terasa tangan Eda ke depan seluarnya. Dia dah dua minggu tak menyentuh isterinya , atau disentuh isterinya... kebelakangan ini memang jarang... tiba tiba batangnya naik keras cepat. lebih pantas mengeras dari biasa. Panas rasa badan doc.

"Alaaa doc ni... apa salah nya... usik usik je... di luar seluar je... boleh

lah..." Eda masih rapat memeluk Doc azmi. Dadanya sengaja ditolak ke dada prof student affairs tu.

"Ohhhh!!! Eda..." tangannya memegang tangan Eda...yang sebelah kanan dah mula menyentuh keselruhan batang nya itu... dah keras .

"Hmmmm...odc... dah mula membesar doc...Hmm...." kata Eda secara berbisik sexy ke telinga profesor nya itu. Tangan doc azmi memgang tangan Eda tapi tak pulak menarik tangan Eda ke tepi atau jauh dari batangnya itu... lemah doc azmi ni... nampak saja tegas dan garang... rupa2nya kalau disentuh dan dipeluk dibelai, dia
lemah....lemah semangat melawannya tapi syahwatnya tak nampak lemah sedikit pun... masih mengeras dan membesar.

Batang mana tak membesar keras kalau dipeluk oleh gadis 20an.... yang sexy dan berpakaian sexy lagi...dan menyerah pulak tu...seperti Eda tu sekarang.

Eda memberanikan dirinya dan merapatkan bibirnya pada bibir doc azmi. Doc azmi dah terduduk di bibir mejanya...sebab ditolak perlahan lahan oleh Eda... kini Eda berada di celah kangkang doc Azmi. tangan eda sebelah di pipi doc dan sebelah lagi mengurut urut batang doc.

"Hmmm... " dan kelemahan doc azmi nyata... dia membenarkan dirinya dikucup... Eda memberi nya kucupan yang paling ghairah sekali... lidah Eda perlahan lahan masuk ke dalam ruang mulut doc azmi. Wife doc azmi takpernah memberinya ciuman dengan mulut terbuka dengan mainan lidah sekali begitu....

Sedikit demi sedikit, Doc azmi dah hilang kawalan... lama kelamaan Eda pula yang mengawal. Eda mengucup dan menjolokkan lidahnya ke dalam mulur doc azmi. Doc azmi terangsang, lebih2 lagi batangnya dah keras dan dirurut2 oleh Eda.

"Ohhh...what a kiss young lady!" kata doc azmi menarik nafas panjang... merenung mata Eda.

Its on fire...dalam mata Eda... Eda juga merasa horny sangat. Belum pernah pulak dirasa begitu.... mungkin situasi yang cemas dan exciring tu membuat dia merasa lain sekali bila mengucup seorang lelaki. Selalunya bila kissing Kila atau Jaja saja dia akan horny dan wet, tapi kali ni dia merasakan pussynya kembang kuncup mengemut dengan air mazinya yang dah mula meleleh keluar... Dikucupnya lagi doc azmi. Doc azmi merasa horny dan mula mengepal boobs Eda dan meramas ramas.

"Ohhh hmmm...." bunyi suara Eda....bila terasa boobsnya disentuh dan diramas2. Prof azmi tidak kasar dan gelojoh... tak seperti org muda.

Mereka kissing dan berpelukan, dengan tangan masing2 kini meraba raba menikmati tubuh masing2.... dengan perlahan lahan zip seluar doc azmi lorot ke bawah... tangan Eda dah mula menyusup masuk. masuk dan menyeluk masuk mendapatkan batang
doc azmi. Terlepas kucupan mereka sebaik saja jari2 kecul halus Eda menyentuh batang nya. "Ohhhh.... Eda pegang batang ......"

"Hmmm... hehehe...doc Azmi... belum ada orang lain dari isteri you yang pegang ni kan?" Eda mengoda sangat. Eda menyeluk dan memegang batang yang dah keras itu... bulu ustaz panjangnya... tak gunting ke? kata hati Eda....diseluk nya lebih dalam dan dapat memegang menggenggam...hmmm...boleh tahan juga ni. Lebih
besar dari si Boy punya. Boy adalah kawannya... bukan bf, tapi x bf Kila.

"Ohhhh belum Eda... belum...." Dr azmi nampak horny dan senyumannya penuh ghairah. Dia nak Eda pegang .... dan keluarkan batang nya yang keras sangat dah tu. Eda tunduk ke batangnya...

"Hmmm... ada air mazi dah kuar ni dr... hmmm..." dijilatnya air mazi di kepala takok batang doc azmi... membuatkan dr azmi agak kegelian. Eda menjilat dan menghisap.... diurut urutnya batang dr azmi... dr azmi melorotkan seluarnya...

Lama juga batangnya dihisap. Dr azmi kini dah duduk di sofa. Eda melutut di lantai berkarpet dan meneruskan menghisap... 'Ohhh Eda...!!!" Dr Azmi bangun dan mengangkat menarik Eda ke sofa di sebelahnya. Dikangkang kan peha Eda. "Doc nak tengok apa di sebalik panties Eda ya..? Hihihihi!"

"Ohhh doc! apa ada di sebalik panties Eda tu doc? hihihi" Eda nakal menjawab. Dr azmi menarik panties Eda dan terserlah di depannya, pantat studentnya, student 20 tahun yg nakal yang mesti di dendanya. putih melepak bahagian yg tak dilitupi bulu bulu halus... "hmmm... bulu di tundun ni halus.... I love this kind of pussy.... your pussy lips pun bertaup... hhihihi!" dr azmi dah mula hilang kawalan... matanya tertumpu pada alor lubang pantat studentnya itu. Studentnya yang rela diperlakukan apa saja.

"Ohhh...doc...!!!" keloh Eda apabila terasa tapak tangan azmi menyapu menyentuh tundun dan bergerak ke alor pussynya. Last sekali Eda difuck adalah semasa di party bersama rakan2 lesbians nya di rumah uncle Jaja. Entah macam mana Uncle Jaja balik pada awal pagi tu dan apabila dia sedar saja batang uncle Jaja, uncle Mat dah masuk meyucuk dalam lubang pussynya itu. Eda mabuk malam tu dan tak berapa sedar, yang dia tahu cuma pussynya sengal dan kesan kesan mani kering meleket dikeliling alor pantatnya... dan mungkin juga uncle Mat ada pancut kat dalam.... dia tak sedar...

zmi tak membuang masa lalu mengerak gerakkan jarinya ke alor pussy Eda yang dah basah. "Ohhhh!!!! Doc!!! Ohhh!!!" keloh Eda lagi... jari jari azmi meraba raba dan meneyeh neyeh pussy tembamnya itu... kelentitnya sensitif dan setiap kali jari azmi menyentuh kelentitnya itu, akan terbit air mazi dari dalam pussynya.... dan setiap kali itu Eda akan mengerang. Azmi tahu batangnya dah keras dan dia pun dah tak tahan nak merasa kemutan pussy Eda... dia tak pernah merasa kemutan pussy seorang student....

"Masukan Doc! Masukan lah...Eda dah tak tahannn ni...ohhh!!!" Eda dah basah dan horny sangat. Amat sensitif bibir pussynya...pink kemerah merahan dengan setiap sel menerima darah beroxygen membuatkan luar dan dalam pussynya sensitif... "masukan lahhh please doc!" kata Eda....

"Nak batang ni dalam pussy you ni Eda?"

"Nak ! Nak now Doc...please..!!" Eda mengetap bibirnya dan merenung Azmi, ketua hal ehwal pelajar yang digelarnya ustaz itu.... bukan dia saja yang mengelarkannya ustaz, malah ramai pelajar pun... dan dr azmi mengacukan batangnya pada alor pussy Eda yang dah sedia basah untuk menerima satu batang lagi....ke dalam pussy Eda.

"Ohhhh!!! Doccc!!!" keloh Eda sebaik saja kepala takok batang dr azmi masuk... menguakkan bibir pantatnya ke tepi memberi laluan pada kepala takok tebal cendawan busut itu masuk...

"Arghhhh!!! Isyyyyy!!!" keloh azmi menikmati kemutan dikepala takoknya itu. "Ketat Eda.... ketat pantat you ini....ohhhh!!!" dr Azmi menolak masuk perlahan lahan. tangan azmi memegang bawah betis Eda menarik pussy basah itu ke arah batangnya. sedikit demi sedikit masuk... "Ohhh!!!" mereka sama sama mengeloh dan masih memandang tepat pada mata masing-masing...

Apabila setengah dah masuk... "batang siapa yang masuk dalam pussy Eda ni?" tanya Azmi mengadangada.

"Batang doktor azmi .... batang doktor azmi .... dah masuk pantat Eda ni..." kata Eda dengan nada yang amat sexy sekali.

"Nak lagi tak ni?" azmi menolak sikit dan berhenti.

"Nakkk doc! Nakkk!!!" keloh Eda dan menarik pinggang azmi ke arah nya...

Azmi pun menolak masuk selebih batangnya itu dan Eda mengerang... "Ohhh Doc! Ohhh doc!!! besttt nyerrr rasa kali nii..."

"Yang dulu tu tak best? Hihihihi!!" azmi membenamkan keseluruhan batangnya sebelum dia menarik semula dan mulakan memantat studentnya itu.

"Ohhhh dulu lain doc.... ini ...ini...besttt!!" kata Eda termenggah menggah. dan azmi pun mula sorong tariknya. Kaki Eda dipautnya sebelah dan sambil dia menyorong tarik itu dia berpaut pada kaki panjang Eda... peha yang diidam idamkan untuk dicium tadi kini dah diciumnya. sambil mencium peha Eda dia menyorng tarik batangnya keluar masuk pantat ketat Eda... membuatkan Eda mengerang.... geselan bulu azmi pada kelentit nya amat memberi sensasi yang maksimum.

Semakin lama semakin laju. Azmi memaut pada kaki Eda dan menujah keluar masuk... berkocak kocak air pantat Eda. Eda pula merams ramas boobsnya. Nipples nya digentel dan ditarik. "Ohhh!! Doc !!! Fuckkk!!!" kuat suara Eda. Pintu takberkunci, kalau ada orang dil luar pasti mereka akan dengar apa yang berlaku dalam bilik ketua jabatan student affairs itu... bunyi suara perempuan mengerang dan mengeloh dan bunyi pussy basah dirodok laju...

Setelah beberapa lama mereka memantat.... azmi menarik batangnya keluar..... basah berkilat dengan air pantat Eda... urat urat di abatang azmi menebal dengan laluan pantas darah mengalir ke seluruh alat kelaminnya itu... "suck me Eda!" arah azmi. Eda mengikut tanpa soal. Dijilatnya kepala takok azmi dahulu..... dan ini membuat azmi mengeloh panjang. kepala takok tu amat sensitif ketika itu...sel-sel di situ penuh dengan darah itu sensitif. Dihisap nya dengan gelojoh sekali. Azmi duduk dan Eda dalam keadaan merangkak di atas riba azmi menghisap batang yang baru saja keluar dari pussynya tadi. Eda bukan tak pernah menghisap dan merasa air pussynya sendiri.

Kadang2 kalau dia horny Eda akan menjolok jolok pantatnya sendiri dan air pussy nya dijari akandihisapnya sendiri... air pussy jaja dan kila pun dia pernah rasa.... air pussy bukan asing pada nya. yang jarang di rasa Eda adalah mani lelaki. 

Eda mengihsap dan menjilat. Buah dada Eda yang berbuai buai di atas riba Azmi itu diramas dan diraba azmi. Penuh melempah tapak tangan azmi.... tak cukup tanganya untuk mencekup boobs Eda yang besar itu. saiz boobs Eda dah besar dua saiz sejak dia masuk kolej itu. Sebab selalu diramas oleh rakan2 lessbian nya... dari saiz 32C, sekarang dah saiz 36C.... saiz yang perfect... menegak dan tak kendur pun boobs Eda. kenyal dan solid... besar bagi dr azmi. tapi pada pandangan dr azmi, boobs Eda dan rakan rakannya memang besar dan tegang... dia tahu sebab mereka tu suka berpakaian ketat dan singkat.

Eda kemudian ditonggengkan oleh azmi. batang azmi masuk dari belakang pula. "I nak pussy you ni dari belakang pulak." kata Azmi. Dan mereka menyambung semula memantat doggie style. punggung putih pejal Eda ditampar tamparnya semasa dia menujah masuk. Setiap kali batangnya menujah masuk dalam, Eda akan mengerang... "Ohhh!!! dalaammmnyer doc!!! Ohhh Doccc!!!" dan dr Azmi memegang pinggang dan memaut pada punggung Eda sambil dia keluar masuk, laju dan perlahan. sesekali Azmi akan tunduk dan meramas boobs Eda. Bial dia tunduk untukmencapai buah dada Eda, batangnya akan masuk lebih dalam dan ini membuat Eda mengerang kuat!

Eda klimaks semasa batang azmi menujah laju. Geseran laju pada kelentit Eda itu membuat Eda klimaks, mencapai orgasme. Apabila Eda mencapai climax nya.... dia mengerang kuat dan anggota badannya mengejang keras dan dia rebah ke depan, ke atas sofa. 

"Ohhhhhhh!!!!! Fuckkk meeee!!! Fuckkk meee doc!" dan azmi meneruskan memantat walaupun Eda tengah mengalami orgasme nya.
Sepuluh meinit kemudian, azmi pula klimaks dan memuntahkan benih maninya di dalam lubang pantat Eda. "Ohhh nahhh ambek kau Edaaa!!1"

"jangan kat dalam doc!! Ohhhh!!!" tak sempat Eda menghalang dan menarik pussynya dari batang dr azmi... azmi dah memuntahkan maninya. "Ohhhh panasnya mani you odc!! Ohhhh!!! banyak!! Ohhh ada lagi?"

"Ohhh sorry baby...tak boleh tahan lagi dahhh...I lepaskankat dalam ..." Azmi mengeluarkan batangnya dari pantat Eda...dikuti lelehan maninya... "Ohhh!!!"

"Ohhhh !!! Docc!!" keloh Eda... melihat ke belakang... batang azmi kini berada di alor punggungnya ...azmi mengesar ngesat batang basahnya itu ke punggung Eda... lebihan mani dan air pussy Eda sendiri membasahi punggungnya itu. 

"Ohhh doc! best nyerrr...Eda tak tahu you ni a great fuck! Doc!" Eda memeluk dan memberi kucupan pada azmi. Mereka berpelukan dan berkucupan. Tangan dr azmi meramas ramas boobs Eda... membuat eda mengerang sambil mereka berciuman. Eda kemudian kemabali menghisap batang dr azmi... azmi terbaring... "Ohhh best you ni Eda... " sambil memerhatikan batangnya dihisap Eda.

Malam itu Eda difuck sekali lagi sebelum mereka meninggalkan pejabat azmi. Kali ni azmi mengambil masa yang lama sedikit sebab dia dah pancut sebelumnya tadi. dan Eda merasa amat puas kerana mengalami orgasme berkali kali....

Di rumah sewa Eda.
"So apa yang lambat sangat balik?" tanya KIla.

"Doc azmi fucke dme lah... I taknak beat around the bush lah." kata Eda dan terus masuk biliknya. Kila mengikuti dari belakang. Eda membuka baju dan nak mandi.

"Ohhh betul lah u kata, I nampak kean kesannya semua kat sini...sini...err? sini pun ada?" Kila menunjuka kpd kesan2 gigitan pada buah dada dan peha dan celah kangkang Eda.

"hah... doc suka bagi love bites lah... " mengambil tuala dan ke bilik mandi.

"besar batang dia tu? best ke?" tanya Kila.


"Hah... biasa je, tapi dia tahan lama lah... " bunyi shower dan KIla terasa horny pulak dan nak mendengar cerita sepenuhnya dari Eda.